Kijk & Luister

Bekijk hier u een selectie van video's, affiches en krantenartikelen over activiteiten van Podium21.

Den Haag Centraal, augustus 2023

escher bach

De Posthoorn, september 2023

Den Haag Centraal, juni 2023

Den Haag Centraal, december 2022

Nederlands Dagblad, december 2022

25-02-2022 | Aftermovie The Hague Highlights met Dromen als Messiaen

Dromen als Messiaen, muziek van Messiaen met lichtanimaties in een donkere kerk, vond voor het eerst plaats in Den Haag op vrijdagavond 25 februari 2022 in de Kloosterkerk, tijdens lichtfestival The Hague Highlights. Bekijk hier een terugblik van lichtfestival The Hague Highlights met o.a. beelden van de uitvoering van Dromen als Messiaen. December 2022 zal Dromen als Messiaen nog een laatste keer Den Haag aan doen.

Klik hier voor meer info over Dromen als Messiaen op 15 en 16 december 2022.

Den Haag Centraal, november 2021

06-11-2021 | Organ Symphony Saint-Saëns - Symphony no. 3 c-minor, op.78

Live-opname van de Orgelsymphonie van Saint-Saëns, 6 november 2021. Symphonie no. 3, bijgenaamd ‘de Orgelsymphonie', behoort tot een van de bekendste werken van Camille Saint-Saëns. In november 2021 werd de orgelsymphonie uitgevoerd door het nieuwe, jonge Haagse orkest SoundWave Collective o.l.v. Libia Hernandez met organist Geerten van de Wetering op het orgel. In Den Haag en Amsterdam lieten zij alle kleuren van orkest en orgel horen!

Thomas van Dun: Light Mass

Thomas van Dun presenteert zijn nieuwe werk ``Light Mass`` i.s.m. Ensemble Klang en Geerten van de Wetering. In deze video vertelt hij meer over zijn werk.

Thomas van Dun (Nederland, 1995) is een hedendaagse componist en songwriter. Zijn werkterrein bestrijkt het hele spectrum tussen symfonieorkest en dance. Tijdens zijn residency bij Festival Dag in de Branding werkte hij aan een compositie waarmee hij een trance-ervaring wil bewerkstelligen. Het resultaat is het stuk Light Mass.

Enthousiast?

Jouw steun is hard nodig!

Enthousiast over de plannen van Podium21? Word dan donateur en help ons nieuwe plannen te verwezenlijken! Ieder bedrag is welkom.

Voor elke €50,- ontvang je als donateur een gratis ticket voor een van onze concerten naar keuze.

Contactinfo

Vragen of op zoek naar informatie? Neem dan gerust contact op via ons mailadres of via dit formulier.