Kijk & Luister

Lezen, luisteren en bekijken: Podium21. Hieronder vindt u een selectie van video-, audio- en PR materiaal van Podium21.

Organ Symphony Saint-Saëns | Symphony no. 3 c-minor, op.78

Symphonie no. 3, bijgenaamd ‘de Orgelsymphonie, behoort tot een van de bekendere werken van Camille Saint-Saëns. In november 2021 werd de orgelsymphonie uitgevoerd door het nieuwe, jonge Haagse orkest SoundWave Collective o.l.v. Libia Hernandez met organist Geerten van de Wetering op het orgel. In de Dominicuskerk Amsterdam lieten zij alle kleuren van orkest en orgel horen!

Thomas van Dun: Light Mass

Thomas van Dun presenteert zijn nieuwe werk ``Light Mass`` i.s.m. Ensemble Klang en Geerten van de Wetering. In deze video vertelt hij meer over zijn werk.

Thomas van Dun (Nederland, 1995) is een hedendaagse componist en songwriter. Zijn werkterrein bestrijkt het hele spectrum tussen symfonieorkest en dance. Tijdens zijn residency bij Festival Dag in de Branding werkte hij aan een compositie waarmee hij een trance-ervaring wil bewerkstelligen. Het resultaat is het stuk Light Mass.

Posters

Enthousiast?

Jouw steun is hard nodig!

Enthousiast over de plannen van Podium21? Word dan donateur en help ons nieuwe plannen te verwezenlijken! Ieder bedrag is welkom.

Voor elke €50,- ontvang je als donateur een gratis ticket voor een van onze concerten naar keuze.

Contactinfo

Stichting Podium21 Laan Van Meerdervoort 664 2564 AL Den Haag Vragen of op zoek naar informatie? Neem dan gerust contact op via ons mailadres of via dit formulier.
    X