2021wo20okt15:00Kinderconcert Carnaval des AnimauxCamille Saint-Saëns15:00 KloosterkerkUitvoerenden ❱ Residentie Orkest
❱ Max Douw (verteller)
❱ Geerten van de Wetering (orgel)
Tickets

Concert informatie

Componist Camille Saint-Saëns was een wonderkind: al op vierjarige leeftijd schreef hij zijn eerste muziekstukken! 100 jaar nadat hij is overleden (in 1921) wordt in de Kloosterkerk zijn bekende compositie Carnaval des Animaux uitgevoerd. Hij schreef het stuk in 1886 op vakantie, eigenlijk bedoeld als grap voor wat vrienden. Het stuk werd uiteindelijk een van zijn meest populaire werken. Op humoristische wijze beeldt Saint-Saëns allerlei dieren in muziek uit. Musici van het Residentie Orkest en organist Geerten van de Wetering brengen de muziek en de dieren tot leven in de oude Kloosterkerk! De Haagse acteur Max Douw vertelt het verhaal over de dieren erbij.

Dit concert vindt plaats in het kader van Festival De Betovering, internationaal kunstfestival voor de jeugd, van 15 t/m 23 oktober 2021 in Den Haag. Het concert is speciaal voor kinderen t/m 12 jaar, maar geschikt voor alle leeftijden!

Voor bezoek aan dit concert is een coronapas verplicht vanaf 13 jaar. Wilt u bij de ingang uw ticket en QR-code bij de hand houden voor een snelle doorstroom?

Uitvoerenden

❱ Residentie Orkest
❱ Max Douw (verteller)
❱ Geerten van de Wetering (orgel)

Reserveren & Voorverkoop

Tickets

Locatie

Kloosterkerk

Lange Voorhout 2

Other Events

Tijd

woensdag 20 oktober 2021 | 15:00

Contactinfo

Vragen of op zoek naar informatie? Neem dan gerust contact op via ons mailadres of via dit formulier.